· організовано безкоштовне харчування молоком для учнів 1-х класів та безкоштовне гаряче харчування для учнів 1-4-х класів;
· організованобезкоштовне гаряче харчування для учнів пільгової категорії (діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; учні з малозабезпечених сімей; діти учасників антитерористичної операції (операціїї об'єднаних сил) , діти з числа внутрішньо переміщених осіб);
· організовано гаряче харчування для учнів 5-11 класів та учнів, які відвідують групи подовженого дня, за кошти батьків;
· затверджено режим роботи шкільної їдальні та графік роботи буфету;
· затверджено графік чергування учителів у залі шкільної їдальні;
· питання щодо організації харчування розглядаються на педрадах, нарадах при директорові, на методичному об‘єднанні класних керівників;
· забезпечено належну організацію та якісне надання послуг з харчування учнів школи;
· забезпечено організація повноцінного та якісного харчування учнів відповідно до затверджених норм харчування;
· проводиться аналіз якості харчування, а узагальнені звіти щодо харчування вчасно надаються до Відділу освіти та спорту
· організовано роботу комісії громадського контролю за якістю харчування.