«Добрий настрій»

2018-06-07

/Files/images/novini/dzv_romantika/35241119_1539122686215964_2430031348627406848_n.jpg

Аматори Чугуївщини підкорили серця харків'ян

Юні митці Чугуївщини 7 червня подарували справжнє свято мешканцям та гостям Першої столиці.

Під назвою «Добрий настрій» в парку ім.Горького з метою підтвердження почесного звання «Зразковий аматорський колектив» відбувся творчий звіт колективів Чугуївського районного будинку культури: зразкового аматорського колективу бально-спортивного танцю «Вдохновение» (керівник Олександр Самойленко),зразкового аматорського колективу індійського та східного танцю «Рамаяна» (керівник Владиліна Яковенко) та

зразкового аматорського колективу естрадного балету «Юсалія» (керівник Ірина Кузнецова).

Для перегляду звітної програми була запрошена обласна атестаційна комісія.

Майданчик біля сцени парка був заповнений любителями хореографічного мистецтва. Вже з перших хвилин виступів присутніх захопив вир емоцій та гарного настрою. Кожен номер наших артистів вражав своєю майстерністю, енергійністю та щирістю виконання. Юні артисти постали перед глядачами в різних образах, які зачаровували харків'ян та гостей міста.

Колективи району представили на достатньо високому рівні хореографію з цікавими ігровими сюжетами, сценографія номерів і оформлення концертних костюмів мали тематичну відповідність і вказували на присутність естетичного смаку. В додаток до феєричного виступу танцюристів в програмі заходу взяли участь дівчатка з «народного» колективу вокально-естрадної студії «Мультитрек» Анна Покрищук та Юлія Черняк, які виконали відомі музичні хіти. Кожен виступ артистів супроводжувався бурхливими оплесками та вигуками «Браво».

З огляду на продемонстровану виконавську майстерність учасників зазначеного заходу, їх активну фестивально-концертну діяльність, що відповідає вимогам Положення про почесні звання, члени обласної атестаційної комісії рекомендуватимуть порушити клопотання перед колегією Департаменту культури і туризму ХОДА щодо підтвердження колективам районного будинку культури почесного звання «Зразковий аматорський колектив».

Довідково. Всі три колективи є лауреатами та переможцями багатьох всеукраїнських і міжнародних конкурсів та фестивалів, а ансамбль «Рамаяна» єдиний з усіх колективів східних танців в Харківській області має звання «зразковий».

Кiлькiсть переглядiв: 172